Het laten maken van een kür duurt ongeveer 3 weken en is een indrukwekkend proces. Dit gaat als volgt;

Voorbereiding:

Allereerst dient de kür d.m.v een DVD of een digitaal bestand opgestuurd te worden. Op de contact-pagina staan de gegevens hiervoor. Let op: het is hierbij belangrijk dat de videobeelden vanaf letter C (de plaats van de hoofdjury) worden opgenomen, bij voorkeur met een statief.

Nadat de videobeelden zijn ontvangen en bekeken wordt er bepaald welke muziek er gebruikt gaat worden in de kür (dit kan muziek zijn van een bestaande artiest, maar kan ook een eigen compositie van Jeroen Hendrix zijn).

Produceren van de kür:

Vervolgens maak ik een zgn. tempotrack, waarbij ik de juiste tempo's bij de oefeningen opzoek. Dit is de basis voor de te maken muziek.

Vervolgens wordt er een basis gemaakt van de te gebruiken muziek, waarna deze door hoogwaardige sample-software en live-instrumenten wordt ingekleurd.

Daarna komt de finetuning, zodat iedere oefening via een accent of een andere muzikale wending duidelijk wordt aangegeven.

De tijd is dan gekomen om het voorlopige eindresultaat aan de opdrachtgever te laten horen. Dit doe ik door de muziek onder de geleverde videobeelden te plakken. Eventuele op- of aanmerkingen van de opdrachtgever worden dan nog verwerkt in de muziek.

Afronding:

Ik ben dan bijna klaar met de kür maar laat deze eerst professioneel afmixen (zodat alle instrumenten mooi in balans klinken) en masteren (zodat het eindresultaat op iedere geluidsinstallatie mooi klinkt).

Na betaling van de factuur ontvang je vervolgens het eindresultaat op 1 DVD (inclusief de geleverde videobeelden) en 2 CD's (voor de wedstrijden) uiteraard voorzien van persoonlijk gemaakte hoesjes.

Mochten er hierover nog vragen zijn, dan hoor ik ze graag via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TPL_JM-TMPL_ADDITIONAL_INFORMATION