Hieronder enkele voorbeelden van küren gemaakt door Jeroen Hendrix Productions.

Pas de Deux "Dance to the future". De muziek bij deze Pas de Deux werd door mij verzorgd en de show werd op donderdag 28-1-2016 uitgevoerd door Zoe Langhout en Kim Noordijk.

 

Reportage over mijn werkzaamheden, gemaakt door RTV Roermond

 

De beroemde, beruchte Sexy-kür van Dinja van Liere & Duval's Capri Sonne. Deze combinatie wist tot en met Intermediate 1 niveau alles te winnen wat er maar te winnen viel.

 

Deze kür voor Jeanine Nieuwenhuis en Hexagon's Baldacci is het resultaat van een wedstrijd welke door TopTalent Dressage is uitgeschreven. Voor deze Racoon-kür heeft zanger Bart van Racoon de intro ingesproken. Dank aan TopTalent Dressage voor het beschikbaar stellen van deze beelden.

 

Kur op muziek voor Maxime van der Vlist en Bailey. Met deze kür scoorde Maxime tijdens o.a. het NK en Indoor Brabant.

 

Kur op muziek voor para-amazone Sabine Peters op de vrolijke klanken van enkele songfestival-klassiekers.

 

Pony-kür voor talent Veronique van der Panne. Rhyfedd Spike "danst" op de vrolijke klanken van o.a. A-HA en The Pointer Sisters.

 

Young Riders kür voor Katharina Mulder. Wisky geniet met volle teugen van de krachtige muziek van de legendarische band Queen.

 

Deze kür is gemaakt voor Mieke Evertse-Minnaar en is op muziek van de Rolling Stones. Met deze ZZL kür werd Mieke 5e tijdens het Nederlands Kampioenschap in 2012.

 

Kür op muziek van K3 voor Moniek van Veen. De vrolijke klanken van K3 gevangen in een kür op muziek.

 

Marco Borsato kür voor Vai Bruntink, waarmee ze een 4e plaats behaalde tijdens het NK in 2011 in de klasse Z2.

 

 

TPL_JM-TMPL_ADDITIONAL_INFORMATION