Welkom op de site van Jeroen Hendrix Productions.

 

coverfoto2bw

Sinds mijn jeugd componeer ik al muziek en heb ik in diverse bands in Nederland en ver daarbuiten gespeeld.

 

Tussen 2009 en 2011 heb ik voor een collega kürmuziek-producer een aantal küren op muziek gemaakt. Dit smaakte naar meer, vandaar dat ik me sinds medio 2011 ben gaan toeleggen op het maken van op maat gemaakte dressuurmuziek.

Mijn dressuurmuziek onderscheidt zich van die van vele anderen, doordat er een combinatie van "software"-instrumenten en echte instrumenten wordt gebruikt, waarbij iedere oefening binnen de kür subtiel middels accenten of een andere muzikale wending wordt aangegeven.

 

Dit allemaal in overleg met de opdrachtgever, het is namelijk belangrijk om ook tijdens het maken van de dressuurmuziek de vorderingen te bespreken met de klant.

 

pianoNaast het maken van dressuurmuziek, componeer en produceer ik ook kürmuziek voor kunstschaatsers, componeer en arrangeer ik ook muziek voor shows en componeer ik klassieke werken. Een hele andere wereld, maar desalniettemin ook erg leuk.

 

 

 

Voor vragen kun je contact opnemen via email, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je kunt me ook bellen op 06-47957896.

 

Veel plezier op mijn site!

 

Jeroen Hendrix Productions

Sint Jorisstraat 2

5954 AP  Beesel

 

footer

 

TPL_JM-TMPL_ADDITIONAL_INFORMATION